Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις
Η οργάνωση ενός Συνεδρίου, ενός Σεμιναρίου, μιας Ημερίδας ή, γενικά, μιας επαγγελματικής ή ακόμη και προσωπικής εκδήλωσης αποτελεί το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας Κοντύλι, η οποία σας προσφέρει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την καλύτερη δυνατή επίτευξη του στόχου σας.

Εγγύηση είναι η μακροχρόνια και πολύπλευρη εμπειρία των βασικών στελεχών της: Δημήτρη Παντελή (1), Λίας Κανάρη (2) και Σπύρου Κανάρη (3)

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Την επαγγελματική, προσωπική, συνεχή και φιλική μας παρουσία σε κάθε στάδιο της οργάνωσης, από το Α μέχρι το Ω.
  • Με τα βασικά στοιχεία που θα μας δώσετε, επιστρέφουμε με δημιουργικές προτάσεις για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει και η οποία θα φροντίσουμε να έχει τη δική της προσωπικότητα, δηλαδή να είναι σχεδιασμένη στα μέτρα σας (tailor made).
  • Η εμπειρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πλήρως όλα τα τεχνικά μέσα που προσφέρει σήμερα η υψηλή τεχνολογία για την καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των συνέδρων και των παρουσιαστών.
  • Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η ειλικρίνεια αποτελούν βασικό συστατικό της εργασίας μας.
  • Μέσω μιας προσωπικής επαφής μαζί σας θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ μας.
ΣΤΕΛΕΧΗ

(1) Ο Δημήτρης Παντελής έχει σπουδάσει Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Συμβουλευτική Ψυχολογία. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες όπως: Citybank, Telestest, Όμιλος ΑΝΤ1 και από το 2005 διευθύνει προσωπική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των διαφημιστικών υπηρεσιών, των εκδόσεων, της οργάνωσης εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών εργαστηρίων και υπηρεσιών επαγγελματικής και προσωπικής συμβουλευτικής.

(2) Η Λία Κανάρη δραστηριοποιείται επί πολλά χρόνια στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων κτλ. Μεταξύ αυτών μπορούν ενδεικτικά να αναφερθούν: International Conference of Functional Brain Imaging, International Neuropsychological Symposiums κ.ά. Είναι απόφοιτος του τμήματος αγγλικής φιλολογίας του Deree American College

(3) Ο Σπύρος Κανάρης είναι ομ. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π., με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση μεγάλων εταιρειών και στην οργάνωση / διενέργεια των επαγγελματικών τους εκδηλώσεων (συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων κτλ.).

 


Share on Facebook

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά εργαστήρια σε τρεις θεματικές ενότητες: ΓΛΩΣΣΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΤΕΧΝΗ. Τα εργαστήρια διεξάγονται στον ειδικό χώρο στα γραφεία μας: Ανδρέα Μεταξά 13-15 & Εμμ. Μπενάκη, 10681-Αθήνα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησής τους μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο, με χρήση της πρωτοποριακής υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης (teleconference), σε όλη την Ελλάδα με το ίδιο κόστος.

Δείτε τα εργαλεία παρακολούθησης των εργαστηρίων μέσω teleconference:

 

Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

psychografimata_logo_225x127

pinakates_gia_site