Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις

Η οργάνωση ενός Συνεδρίου, ενός Σεμιναρίου, μιας Ημερίδας ή, γενικά, μιας επαγγελματικής ή ακόμη και προσωπικής εκδήλωσης αποτελεί το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας Κοντύλι, η οποία σας προσφέρει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την καλύτερη δυνατή επίτευξη του στόχου σας.

 

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Την επαγγελματική, προσωπική, συνεχή και φιλική μας παρουσία σε κάθε στάδιο της οργάνωσης, από το Α μέχρι το Ω.
  • Με τα βασικά στοιχεία που θα μας δώσετε, επιστρέφουμε με δημιουργικές προτάσεις για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει και η οποία θα φροντίσουμε να έχει τη δική της προσωπικότητα, δηλαδή να είναι σχεδιασμένη στα μέτρα σας (tailor made).
  • Η εμπειρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πλήρως όλα τα τεχνικά μέσα που προσφέρει σήμερα η υψηλή τεχνολογία για την καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των συνέδρων και των παρουσιαστών.
  • Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η ειλικρίνεια αποτελούν βασικό συστατικό της εργασίας μας.
  • Μέσω μιας προσωπικής επαφής μαζί σας θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ μας.

 


Share on Facebook

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά εργαστήρια σε τρεις θεματικές ενότητες: ΓΛΩΣΣΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΤΕΧΝΗ. Τα εργαστήρια διεξάγονται στον ειδικό χώρο στα γραφεία μας: Ανδρέα Μεταξά 13-15 & Εμμ. Μπενάκη, 10681-Αθήνα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησής τους μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο, με χρήση της πρωτοποριακής υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης (teleconference), σε όλη την Ελλάδα με το ίδιο κόστος.

Δείτε τα εργαλεία παρακολούθησης των εργαστηρίων μέσω teleconference:

 Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

Δείτε όλα τα εργαστήρια της κατηγορίας

pinakates_gia_site

 

 

 

jQuery("#contact-form").remove();