Εργαστήρια Κοντύλι

Τα εργαστήρια διεξάγονται στον ειδικό χώρο της Ἑταιρείας Διαπολιτισμικών σπουδών» Λαμάχου 3 (Πλάκα) 2ος όροφος Αθήνα στάση μετρό Σύνταγμα ή Ακρόπολη.

Για συμμετοχή στα εργαστήριά μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά 210-3608008 ή μέσω e-mail: info@kondyli.gr

Γλώσσα

Τα εργαστήρια εκπαίδευσης στη συγγραφή λεξικών, στη συγγραφή επιστημονικής εργασίας, στη βελτίωση των γραπτών κειμένων, όπως και στη συγγραφή γενικότερα οποιουδήποτε κειμένου απευθύνονται σε όσους/-ες θα ήθελαν, μέσα από την πρακτική εξάσκηση, να βελτιώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη νέα ελληνική γλώσσα, όπως και να αποπειραθούν να διαμορφώσουν μέσα από τα δικά τους κείμενα τη σχέση τους με αυτήν.

Τέχνη

Δημιουργούμε μία νέα προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη των γνώσεών μας γύρω από το χώρο της Τέχνης.

Ψυχολογία

Τα εργαστήρια ψυχολογίας αποτελούν ομάδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από την ψυχική νόσο αλλά και γύρω από τις ψυχολογικές προεκτάσεις σημαντικών γεγονότων της ζωής,  π.χ. χρόνια ασθένεια, απώλεια.

Οι ομάδες αυτές δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν ομάδες ομαδικής ψυχοθεραπείας. Πρόκειται για ομάδες εκπαίδευσης στις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ψυχικές διαταραχές, τα ενδοπροσωπικά και διαπροσωπικά προβλήματα και τη δύναμη της ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης. Οι ομάδες θα δώσουν την ευκαιρία ταυτόχρονα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν την προσωπική τους εμπειρία και γνώμη και να ανταλλάξουν απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα...