Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί…

Στο βιωματικό σεμινάριο, χρησιμοποιώντας τεχνικές από τη δραματοθεραπεία όπως το παιχνίδι, τη ζωγραφική και το παίξιμο ρόλων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε μια δική τους συγκρουσιακή σχέση και να την δουν με άλλο μάτι..

Διάρκεια 3 ώρες

Εισηγήτρια: Αταλάντη Απέργη, Δραματοθεραπεύτρια, Κοινωνιολόγος, Θεατρολόγος (ΜΑ) 

Στο παιχνίδι αυτό που παίζαμε ως παιδιά κάθε αντικείμενο εξουδετερώνει ένα από τα άλλα. Η πέτρα μπορεί να σπάσει το ψαλίδι, το ψαλίδι να κόψει το χαρτί και το χαρτί να τυλίξει και να κρύψει την πέτρα.
Στην καθημερινή μας ζωή ερχόμαστε συνέχεια αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου συγκρουόμαστε και ‘γινόμαστε χίλια κομμάτια’ σε μια προσπάθεια ο ένας να επιβληθεί του άλλου. Συμβαίνει μεταξύ ζευγαριών, μεταξύ γονέα και παιδιού, στο εργασιακό, ακόμα και στο φιλικό μας περιβάλλον. Συχνά πρόκειται απλά για μια περαστική λογομαχία ή έναν γερό καυγά που ξεθυμαίνει. Πολλές φορές όμως η σύγκρουση παγιώνεται και οι ρόλοι που υιοθετούνται φορτίζονται με διάθεση ‘εμπόλεμη’.
Η πέτρα, το ψαλίδι και το χαρτί, μεμονωμένα αλληλοεξουδετερώνονται στο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Τι θα συνέβαινε όμως και πως θα μπορούσαν άραγε τα αντικείμενα να συνεργαστούν και να συνυπάρξουν;

Στο βιωματικό σεμινάριο, χρησιμοποιώντας τεχνικές από τη δραματοθεραπεία όπως το παιχνίδι, τη ζωγραφική και το παίξιμο ρόλων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε μια δική τους συγκρουσιακή σχέση και να την δουν με άλλο μάτι.

  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
    1. Αντικαταβολή μέσω ACS
    2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / EUROBANK / IBAN GR820 2601 800 000 920 200454877
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Στο τηλέφωνο: 210-3608008
  • Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail:   info@kondyli.gr