Η ζωή είναι μια Σβούρα που την παίζουμε εμείς….

Η σβούρα, το αγαπημένο παιχνίδι, όταν δεν είναι ακίνητη στριφογυρίζει η στροβιλίζεται. Μία σβούρα που γυρνά χωρίς δύναμη μοιάζει αναποφάσιστη, σπασμωδική και θα έρθει σύντομα σε ακινησία. Αντίθετα, μια που περιστρέφεται δυναμικά, ακολουθώντας μια καθορισμένη πορεία, έχει ‘δρόμο να διανύσει’.
Σ’ έναν κόσμο όπως αυτόν που ζούμε, που όλα γύρω μας γυρίζουν, για να επιβιώσουμε είμαστε υποχρεωμένοι να εξελισσόμαστε και να προχωράμε. Οποίος δεν αναλαμβάνει να πάρει μια κάποια κατεύθυνση και μένει στο ίδιο σημείο αργά ή γρήγορα θα ‘τελμα-τερμα-τίσει’. Ο αεικίνητος, ο ανήσυχος, αυτός ο οποίος δεν εφησυχάζεται κι επιτρέπει στον εαυτό του να προχωρά προς μια κατεύθυνση, έχει τη δυνατότητα να μένει ‘σταθερός’ ενώ ταυτόχρονα κινείται με την προϋπόθεση ότι υποστηρίζεται επαρκώς από τον άξονα του.
Στο βιωματικό αυτό σεμινάριο, μέσα από τη χρήση διαφόρων αντικειμένων, την κίνηση και το παίξιμο ρόλων θα κληθούμε να δούμε τη δική μας σχέση με τις αλλαγές και κατά πόσο μπορούμε να είμαστε ‘σταθεροί’ σε κάποια πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ‘ στάσιμοι’…

  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
    1. Αντικαταβολή μέσω ACS
    2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / EUROBANK / IBAN GR820 2601 800 000 920 200454877
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Στο τηλέφωνο: 210-3608008
  • Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail:     info@kondyli.gr

Leave a Reply